LUMIX G Experience stängs ner

Information om nedstängning

Hej LUMIX G Experience-medlemmar,

Tyvärr stängs LUMIX G Experience-webbplatsen ner den 30 mars 2018.

Vi vill tacka dig för den här tiden och dina bidrag till vårt forum. Vi hoppas att du har inspirerats att lära dig mer om fotografi och hur du använder din LUMIX G-kamera.

Observera att alla uppladdade bilder och videor i galleriet tas bort när vi stänger ner webbplatsen. Om du vill spara dina galleribilder innan webbplatsen stängs ner kan du göra det genom att högerklicka på bilderna i ditt galleri och spara dem en och en på din dator.

De uppgifter som du gav oss under registreringen, t.ex. personuppgifter och uppgifter om produktregistrering och prenumeration på nyhetsbrev, finns fortfarande tillgängliga under My Panasonic.

Om du vill redigera, uppdatera eller ta bort dina uppgifter loggar du in där med hjälp av de uppgifter du använde för LUMIX G Experience (e-postadress och lösenord). Du hittar ytterligare information i vår sekretesspolicy.

Vi hoppas att du fortsätter att ha roligt med din LUMIX G-kamera. Om du skulle ha några produktrelaterade frågor i framtiden är du välkommen att kontakta oss här.

Med vänlig hälsning,

Ditt LUMIX G Experience-team